Начало > Новини > Съдържание

Укрепващ агент за нишесте / Употреба с повърхностно оразмеряващ агент

Основна информация
 • Модел №: JYJH

 • Производство поток: Хартия за обработка на хартия

 • Чистота: 98%

 • Употреба: Хартиени химикали

 • Външен вид: Бял прах

 • Търговска марка: JYJH

 • Произход: Шандонг

 • Вид: Агент за оразмеряване

 • Класификация: Химически помощен агент

 • Място на произход: Шандонг Китай (континента)


 • РН: 6 ~ 8

 • Спецификация: SGS ISOPпродукт Описание

Описание на продукта
Този продукт се използва широко в гофрирана хартия, хартия за опаковане и т.н., с по-малко очевиден ефект на усилване, увеличаване на якостта на нагънатата пръстена, опъване, велпапената хартия е важна помощ.

На първо място, физико-химичните показатели на продукта:
Външен вид: Бял прах;
Основно съдържание: 98%;
Ion: катион;
Разтворимост във вода: Разтворима в студена вода;
PH: 6-7.

Второ, продуктовите профили:

Понастоящем много производители, за да подобрят велпапената хартия за хартия, се използват за добавяне на много методи за оразмеряване на повърхността на нишестето, но поради покачващата се цена на скорбялата, нивото на скорбялата, толкова по-висока е цената, Е ограничен, което води до увеличаване на производствените разходи, този продукт се използва главно за увеличаване на здравината на картона, може ефективно да увеличи твърдостта на хартията, якостта на разрушаване, якостта на сгъстяване на пръстена, напрежението и други физически показатели. Намалете якостта на нагънатия пръстен с 20-30% (увеличение с 1-2 индекса на смачкване на пръстена).

Трето, технологичните условия:

1. Количество: Количеството на нишестето за оразмеряване на повърхността вместо третото или четвъртото препоръчително нишесте, обикновено препоръчителната дозировка е 1-2 кг на тон хартия, но и според специфичните производствени условия.

2. Добавяне на място: Обикновено се добавят към добре приготвена смес от нишесте, разбърква се конвенционален метод за оразмеряване на повърхността може да се извърши, без да се променят оригиналните методи за оразмеряване.

3. Добавяне метод: Претегляне на определено количество на разреждане с вода след добре смесени в желатинизирано нишесте танк, също могат да бъдат директно прилагани към сухо равномерно поръсете лепило, не забравяйте да бавно дори хвърлен.

4. Добави ред:
(1) Скорбяла + вода + Затопляне на централното усилване на налягането с лепило в размера на повърхността & # 8594; & # 8594; & # 8594; На други помощни лица
(2) добавяне на прибавянето на нишесте & & # 8594; Централно усилвател на налягането с други добавки в размера на повърхността & # 8594; & # 8594; лепило

Четвърто, производителността на продукта:

Този продукт е добавен размер на скорбялата повърхност, може да намали количеството на нишесте на мястото на нишесте, след добавяне на пръстен сила смачкване на хартиени продукти може да се подобри, общото увеличение в диапазона от 20-30%, за да отговарят на потребителя иска да подобри Изисквания за якост на скъсване на пръстена. Направете гофрирана хартия или картон, за да подобрите качеството на един клас. Намалете общата цена на тон готов хартия за около $ 4.

V. Забележки:

По време на употреба, подобрителят на пръстеновидния цилиндър за добавяне на подходящ, докато е смесен и диспергиран, равномерно разтворен във вода, където пръстенът за увеличаване на налягането трябва да се използва в рамките на 2-4 часа, трябва да използвате с разпределението.

Шест, опаковане и съхранение:
25 кг / торба. Срок на съхранение 12 месеца.
ВЪНШЕН ВИД Бял POWERD
ГЛАВНО СЪДЪРЖАНИЕ 98% MIN
IONIC КАТИОННИТЕ
Водоразтворимост Разтворим в студена вода
PH 6-7