Начало > Новини > Съдържание

Метод за изкопни работи - Отрязване на отпадъците от продукти с щанцована машина

Метод за изкопаване на отпадъците от разрязване на продукти чрез разрязване на машината
С непрекъснатото развитие на китайската икономика индустриалната индустрия, която е най-широко използваната машина за рязане, не знае персонала, зает с тази работа, използването на машина за рязане, когато няма внимание на някои малки подробности, като Като мухъл Машина за рязане на щанца за рязане продукти трябва да бъде как да се справят с отпадъците? Ако не сте много разбиране на потребителя, тогава можете да видите персонала на Had победи е как да се въведе die-машина за рязане на рязане на продукти за рязане:
1, издухване на отпадъците: основата на матрицата в пневматично устройство за издухване и вакуумно засмукване, с натиска на отпадъците от газови дупки.
2, отпадъци от шрапнели: поставени в основата на матрицата извън шрапнела, в процеса на рязане на материала, след като материалът, издърпващ използването на еластичността на еластичния материал, ще бъде изхвърлен от отпадъците, събирането на отпадъците в отпадъчната кутия, : Този метод за отстраняване на отпадъците е приложим за някои основни продукти от каучук и незалепващи материали, но с дебелина на дебелината на продукта.
3, метод на наклон ред: за малки продукти, от типа на малки, дебели материали или специални продукти за формата на продукта.
3, екскреция на отпадъчни материали: Този метод на материала с определено търсене, а горната част на отпадъчните продукти трябва да бъде от типа, този метод може да бъде в машината или в машина за рязане могат да бъдат променени, за да се постигне искане, Кръгъл нож може да се извърши директно.
Процесът на щанцоване е най-често използваният процес за опаковане на разпечатки, т.е. използването на ножове за рязане съгласно изискванията за проектиране на продуктите на комбинацията от шаблони под формата на щанцоване, под налягане, отпечатано или друго Заготовки за плочи, валцовани в желаната форма или Нарязване на процеса на формоване. Процесът на вдлъбване на машинна машина за рязане е използването на нагъващ нож или навиваща се матрица, а след това чрез ролята на натиск в листа върху маркировката на тел, или използването на ролка в дъската съгласно предварително определеното място на огъване. Оборудването обикновено е процес на щанцоване, в който се намират режещият инструмент и ножът за кримпване в същия шаблон, а в машината за рязане на метали в същото време се извършва щанцоване и вдлъбнатина, наричани "щанцоване".
Машина за рязане на процеса: вдлъбнатина на оборудването на основния процес за версията → регулиране на налягането → определяне на правилата → поставяне на аксесоарите към материала → изпитване на щанцоване → формално щанцоване → чиста → завършена намотка или Рязане на парчета → опаковане на точки. Процесът на щанцоване на оборудване е все повече и повече благоприятстван от печатарския бизнес и вниманието, тъй като той се е адаптирал към бъдещата обработка на постпроцесионната механизация, свързване и автоматизация, така че хората да могат да натискат необходимостта от формоване и печатане на машини Дори в производствена линия и да се постигнат онлайн операции, но също така може ефективно да намали търсенето на труд, да съкрати процеса и да намали загубата на процеса, което може да подобри ефективността на производството, да намали разходите за труд и да получи повече печалби.
Die-рязане машина за момента да въведе първата тук, машина за рязане машина на широка гама от специални, главно за съответните неметални материали, стикери, EVA, двустранно лепило, електроника, подложки за мобилни телефони, И т.н. (Die, полу-счупени), вдлъбнатини и бронзови операции, паста, автоматични отпадъци, щанцовъчна машина, използваща стоманен нож, метална матрица, стомана (или стомана, издълбана в шаблон).