Автоматично триене заваръчен апарат

Автоматично триене заваръчен апарат
Информация за продукта

Фрикционни заваръчни машини

Триенето заваряване шайбата и втулката заедно. И машината размери зависят от размерите на втулката да се направи. Също така, машините са широко използвани за заваряване на два различни метални пръти като Al и Cu кабелни обувки биметални и т.н.

Характеристика:

1) Машината се състои от главен вал кутия, подвижна маса, основна масло цилиндър, въртящ се и се движат затягащите инструменти, затягане масло цилиндър, машина тяло, хидравлична система и електрическа система за контрол и т.н.

2) Машината е предназначена и подобрена въз основа на традиционното заваряване машината и с предимства на висока якост на заваряване, по-голяма стабилност и по-висока производителност и т.н.

3) Той има функция памет и може да съхранява настройките на продуктите, направени преди.

4) Това може да спести около 50% електрическа енергия в сравнение с традиционните машини.

5) Потреблението на прътите може да се настрои да се осигури продуктите дължина е същата.

6) основната система водещия вал приема серво преносна система, и може да се движи с различна скорост, като на диаметъра на обработваемите детайли, и да контролирате ъгъла на заваряване.

7) за автоматично дозиране и разтоварване устройство не е задължително.

8) Автоматично алуминий и мед пръчки завършва решетка устройство не е задължително.

Забележка: Преди процеса на реформиране на машина, марки на заваряване трябва да бъдат отстранени от струг.


Ако най-висок клас автоматично триене заваряване машина се грижи за вашите изисквания, добре дошли да купуват качествени продукти за продажба с нас. Ние сме един от най-професионалните производители в Китай, и ние ще ви предложим несравнимо цени и услуги.

Запитване